Šport > Nogomet
53 ogledov

Gerrard najbolj sovraži ...

steven gerrard EPA
Nekdanji kapetan Liverpoola Steven Gerrard je izdal svojo biografijo.

Dolgoletni kapetan Liverpoola Steven Gerrard je po koncu minule sezone zapustil Anfield in se preselil v MLS, kjer brani barve kluba Los Angeles Galaxy. Že po odhodu je izdal knjigo z naslovom Moja zgodba, v njej pa je omenil tudi številne afere in pikantne podrobnosti iz dolgotrajne kariere.

Knjiga po delih izjhaja tudi v angleškem časniku The Guardian, zadnji del pa je vzdignil kar nekaj prahu. Gerrard je namreč razkril koga najbolj sovraži v angleškem nogometu. To sta sodnik Martin Atkinson in nekdanjiangleški reprezentant Stuart Pearce.

Prvi je bil sodnik na dveh tekmah, ki si jih Gerrard ob koncu kariere ne bo želel spomniti. Na eni je kapetanu Liverpoola spodrsnilo, Chelsea pa je po njegovi napaki uspel zabiti zadetek, ki je redse oddaljil od naslova, na drugi pa je Gerrard prejel rdeči karton le po nekaj sekundah igre. Stevie G. je ob polčasu vstopil v igro, nato pa bil izključen, ko je namerno pohodil vezista Manchester Uniteda Anderja Herrero. "Ni mi všeč njegov obraz. Ne prenesem ga," je Gerrard o Atkinsonu zapisal v svoji knjigi.

Pearce je leta 2012 le za eno tekmo prevzel angleško reprezentanco, ravno na tej pa je vezistu Liverpoola odvzel kapetanski trak in ga dal Scottu Parkerju. Gerrarda je predvsem zmotilo dejstvo, da mu je Pearce novico povedal na hotelskem wc-ju v bližini Watforda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.