Šport > Nogomet
26 ogledov

Gol sezone in neverjeten spodrsljaj

premier league chelsea aston villa david luiz EPA
Na sredini preloženi tekmi 29. kola angleške Premier lige med Fulhamom in Chelseajem smo videli dve skrajnosti. Prekrasen gol Davida Luiza in neverjetno zgrešeno priložnost Mladena Petrića.

V sredo se je na stadionu Craven Cottage odvijala tekma med sosednjima kluboma iz zahodnega Londona, pomerila sta se Fulham in Chelsea. Tekmo so zanesljivo dobili Blues (3:0), obračun pa si bomo zapomnili predvsem po dveh povsem različnih potezah.

V 30. minuti je brazilski branilec Chelseaja David Luiz s fantastičnim strelom z več kot 30 metrov premagal domačega vratarja in tako poskrbel za enega od najlepših golov sezone, v kar se lahko prepričate z ogledom zgornjega posnetka.

Ojoj, Mladen ...

V 70. minuti pa je hrvaški napadalec Mladen Petrić poskrbel za popolno nasprotje Brazilčeve poteze, ko je zgrešil vrata z vsega enega metra, ob tem pa se je držal za vratnico! Da bi bila stvar še bolj sramotna, bi žoga po strelu Philippeja Senderosa gotovo končala v mreži, tako pa je Petrić, ki je z nespametnim posredovanjem zakrivil tudi prepovedani položaj, preprečil priključek domačih na gol zaostanka, takrat je bil izid namreč 2:0 v korist lanskih evropskih prvakov. Petrićevo "mojstrovino" si lahko pogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.