Šport > Nogomet
2237 ogledov

Grožnja s smrtjo nogometašu Liverpoola

dejan lovren EPA
Nekateri navijači ne poznajo meja.

Hrvaški reprezentant Dejan Lovren je bil v svoji karieri že deležen precejšnjih kritik, v zadnjem času pa se je po slabših predstavah nanj znova vsul plaž očitkov. A tokrat je šel eden izmed navijačev predaleč, branilcu je zagrozil s smrtjo njegove družine.

Lovren je slabo odigral predvsem tekmo proti Tottenhamu, ki jo je Liverpool izgubil z 1:4, Hrvat pa je bil zamenjan že v prvem polčasu. Že pred njegovim odhodom z zelenice so Londončani zanesljivo vodili z dvema hitrima zadetkoma, branilec pa je moral zelenico zapustiti že v 31. minuti.

Barbora Strýcová Incident v Wimbledonu Šport "Ubil te bom in nato še tvojo družino"

"Hrvaški kreten, ubil bom tvojo družino," je po tekmi na njegovem instagramu zapisal eden od navijačev, Lovren pa je vse skupaj posredoval policiji. "Grozno, kakšni so lahko ljudje. Ni mi mar, če ljudje govorijo sra... o meni, to veliko več pove o njih, kot o meni. A ne morem ignorirati, da nekdo grozi moji družini. Preprosto tega ne morem in ne želim sprejeti. Nagnusno," je na instagramu zapisal Hrvat.

Lovrenu je v bran stopil tudi trener Liverpoola Jürgen Klopp: "Nikomur ne želim, da bi se o njegovih napakah govorilo v javnosti. Ne morete si predstavljati, kako se ob tem človek počuti. Fantje so na prvem mestu vseeno človeška bitja, vi pa izgledate kot tisti ljudje, ki opazujejo prometno nesrečo in snemajo s pametnimi telefoni, človeku pa ne priskočijo na pomoč. Sam nisem takšen," je Klopp okrcal angleške novinarje in dodal: "Za nami je normalen teden. Seveda ne gre za najlepši teden v Dejanovem življenju, a vse skupaj je le nogomet. Človek ne postane boljša ali slabša oseba, ker naredi napako na nogometni tekmi. Če razmišljam o Dejanu, mi pride na pamet veliko več pozitivnih reči na pamet, slabših stvari je precej manj."

Nikola Jokić Srbija "Bilo je težko" Šport Srbskemu zvezdniku po tekmi s Slovenijo množično grozili
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.