Šport > Nogomet
19 ogledov

''Guardioli bodo vrata vedno odprta''

pep guardiola sandro rosell EPA
Predsednik Barcelone Sandro Rosell je v intervjuju za katarsi tednik Doha Stadium Plus priznal, da bodo Pepu Guardioli vrata katalonskega velikana odprta do konca življenja.

Sandro Rosell, španski poslovnež in predsednik Barcelone, je Pepa Guardiolo označil za najboljšega trenerja, ki je kdajkoli delal na Camp Nouu. ''Daleč najboljši trener v zgodovini kluba,'' je povedal Rosell in dodal: ''Pepu bodo naša vrata odprta do konca življenja.''

Rosell ni skoparil s pohvalami na račun novega trenerja Gerarda Martina, ki je vodenje španskega prvaka prevzel po odhodu Tita Vilanove. ''Tata je zelo pogumna oseba z bogatim nogometnim znanjem. Upravičil je našo odločitev, da podpišemo z njim,'' je dejal 49-letni španski poslovnež.

Rosell je zatrdil, da ne ve ničesar o morebitnem odhodu Lionela Messija in Andrésa Inieste ter dodal, da si argentinski superzvezdnik zasluži osvojiti peto zaporedno zlato žogo. ''Če bodo ljudje glasovali glede na predstave v lanski sezoni, potem je Messi nedvomno najboljši. Osvojil je štiri zaporedne nagrade in ljudje si želijo spremembe. To je človeško, vendar verjamem, bi jo moral ponovno dobiti,'' je zaključil Rosell.

''Ronaldo ne bo prišel gledat Ribéryjeve zmage''

Nekdanji francoski vratar Gregory Coupet je prepričan, da se bo Ronaldo udeležil podelitve Ballon d'Or v Zürichu, če bo imel zagotovilo, da bo osvojil nagrado.

Ronaldo je pred dvema dnevoma uradno potrdil, da se bo udeležil svečane podelitve, kar Coupet vidi kot slab znak za rojaka Francka Ribéryja. ''To ni dobro za Ribéryja. Če sem iskren, mi je od takrat, ko so spremenili rok za oddajo glasovnic, vse skupaj nekoliko sumljivo. Nihče ne verjame, da bo Ronaldo pripotoval v Zürich, da bi videl, kako Ribéry prejme nagrado,'' je povedal Coupet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.