Šport > Nogomet
23 ogledov

Handanović kmalu topničar?

Naj bo Handanović še tako dober, pa ga fotografi Epe in Reutersa že več mesecev Žurnal24 main
Po poročanju italijanskih in angleških medijev naj bi Arsene Wenger obudil zanimanje za nakup našega reprezentančnega vratarja, Samirja Handanovića. Poleg Arsenala se za Sarmo zanima tudi Juventus.

Da se prvi mož Arsenala Arsene Wenger zanima za nakup Samirja Handanovića, smo poročali že pred dnevi. Govorice o tem so nato potihnile, saj naj bi Wenger poizvedbo poslal za vratarja Fulhama, Marka Schwarzerja, ki pa ga francoski strateg na klopi angleškega prvoligaša vendarle ne bo kupil, saj Fulham za izkušenega čuvaja mreže, ki bo letos dopolnil že 38 let, zahteva kar okoli 4,7 milijona evrov odškodnine, zato se zdi naložba v mlajšega vratarja precej bolj smiselna, še zlasti pa to velja za Wengerja, ki je znan po tem, da posle raje sklepa z mlajšimi igralci, starejše pa ponavadi uporabi zgolj kot začasno rešitev. Handanović, za katerega se resno zanima tudi torinski Juventus, je kar 12 let mlajši od Schwarzerja, novi delodajalec pa bo zanj Udineseju odštel okoli 10 milijonov evrov.

Wenger je novega vratarja začel iskati ob izteku lanske sezone, ko sta v ključnih trenutkih nekaterih tekem v Ligi prvakov in angleški Premier league nekaj zelo hudih napak naredila Manuel Almunia in Lukasz Fabianski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.