Šport > Nogomet
7100 ogledov

Hči legende takole posnemala slavnega očeta

pamela higuita Instagram
Hčerka enega najslavnejših nogometnih vratarjev vseh časov buri moško domišljijo.

Rene Higuita je znan kot eden najbolj zanimivih in kontroverznih nogometnih vratarjev vseh časov. Z vpadljivo igro in nastopaškimi potezami velja za enega od pionirjev širitve vratarjeve vloge na igrišču.

Nekdanji kolumbijski reprezentant, znan pod vzdevkom El Loco ali Norec, je na nogometnih zelenicah navduševal z nenavadnimi vragolijami, svetovna javnost pa si ga je najbolj zapomnila po obrambi v slogu škorpijona, s katero je leta 1995 šokiral na kultnem stadionu Wembley.

Higuita je bil izredno aktiven vratar, saj je za razliko ob bolj tradicionalnih čuvajev mreže prevzemal več odgovornosti stran od njegovih vrat. Znan je bil po tem, da je rad zapuščal kazenski prostor, pa čeprav je šlo le za preigravanje nasprotnih napadalcev, občasno pa ga je zamikal tudi kakšen prosti strel.

V teh dneh se je v središču pozornosti znašla njegova hčerka Pamela, ki se je odločila posnemati očetovo golo fotografijo. Higuita je namreč pred leti poziral gol, na sebi je obdržal le rokavice in svojo moškost prekril z nogometno žogo. 

Pamela je v enakem slogu oblačila odvrgla pred fotografi španske Marce, vroče fotografije pa je nato delila s svojimi več kot 40.000 sledilci, ki so bili nad njenimi objavami navdušeni.

Komentarjev 2
  • Avatar jezeran
    jezeran 18:50 30.januar 2021.

    Dobra.............. riba

  • kapibara 15:42 30.januar 2021.

    Blago onome,. kojoj ji udže..

Sorodne novice