Šport > Nogomet
24 ogledov

Henry bo pod posebnim drobnogledom

thierry henry arsenal EPA
Thierryja Henryja danes čaka vrnitev v dresu Arsenala, ko se bodo topničarji v tretjem kolu pokala FA pomerili z Leedsom. Arsene Wenger pa je Francoza prijavil tudi za igranje v Ligi prvakov.

Skoraj zagotovo bo Arsene Wenger že nocoj ponudil priložnost Thierryju Henryju, ki se je topničarjem pridružil za dva meseca. Francoski strokovnjak na klopi Arsenala pa na svojega rojaka računa tudi v Ligi prvakov. Londončani se bodo v osmini finala srečali z Milanom. "Vita Mannonea sem poslal na posojo v Hull, Thiery Henry pa bo zavzel njegovo mesto. On ima dobre spomine na tekme v Milanu, kjer je zabil tri gole proti Interju. Logično je, da ga bom vključil v ekipo," je Wenger dejal za klubsko spletno stran in dodal, da bo Henry tokrat pod še večjim drobnogledom, da bo pod "povečevalnim steklom" vsaka njegova poteza: "Jaz sem se zelo hitro prepričal, da je še vedno sposoben igrati v Premier League, toda nisem bil prepričan, da on želi ta izziv. Dobro ve, da bodo ljudje še zlasti spremljali njegov učinek."

Wenger se je dotaknil tudi govoric, da naj bi Henry po koncu uspešne kariere ostal v Arsenalu kot trener: "Pustimo mu, da najprej igra, kaj pa bo počel potem, ne vem. Igra naj, dokler bo lahko. Po koncu kariere pa ima veliko časa za trenerski posel."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.