Šport > Nogomet
11 ogledov

Higuaín v Chelsea, Agüero v Real

Agüero Aguero Manchester City Porto Evropska liga šestnajstina finala EPA
Čeprav sezone še ni konec, so se že začele govorice o poletnih prestopih. Roman Abramovič naj bi bil za Realovega Gonzala Higuaína pripravljen plačati 42 milijonov evrov, José Mourinho pa si v Madrid želi pripeljati Sergia Agüera.

Če gre verjeti govoricam iz Otoka, Didier Drogba po koncu letošnje sezone skoraj zagotovo zapušča Chelsea. Na Stamford Bridgeu pa so že začeli iskati njegovega naslednika. Britanski mediji pišejo, da je prvi izbor lastnika Romana Abramoviča Realov napadalec Gonzalo Higuaín. Rus naj bi bil za Argentinca pripravljen odšteti 42 milijonov evrov. "Higuaín je na vrhu spiska naših želja. Je vrhunski napadalec, kar dokazujejo tudi njegovi zadetki pri Realu in Argentini. Prav tako veliko naredi za ekipo, teče, podaja, zelo dobro bi se znašel v Premier League," je za The Sun dejal vir blizu Chelseaja.

Argentinec je v letošnji sezoni za Real na 51 tekmah sicer zabil 25 zadetkov in dodal še osem podaj. V treh sezonah v Madridu pa je na 217 tekmah dosegel 102 zadetka in dodal 35 podaj.

Če bi Higuaín res odšel na modro stran Londona, naj bi Real denar od njegovega nakupa porabil za Sergia Agüera. Verjetno bi moral José Mourinho še dodati kakšen milijonček za enega od številnih zvezdnikov Manchester Cityja. Glede na to, da naj bi bil Mou trdno odločen, da zeta Diega Armanda Maradone pripelje na Santiago Bernabeu, pa najbrž ne bo preveč gledal na ceno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.