Šport > Nogomet
9005 ogledov

Hrvaški nogometaši počastili preminulega soigralca

Hrvati Facebook
Hrvaški nogometni reprezentanti, ki prihajajo iz Zadra, so se ustavili tudi na stadionu Stanovi, kjer so počastili preminulega soigralca Hrvoje Čustića.

Po včerajšnjem spektakularnem sprejemu "Vatrenih" v Zadru so se danes hrvaški reprezentanti, otroci Zadra, Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko in Dominik Livaković odpravili na stadion nogometnega kluba Zadar, Stanovi, da pi počastili preminulega Hrvoja Čustića.

Četverica nogometašev je prinesla venec ter prižgala sveče v čast preminulega nogometaša in prijatelja.

Hrvoje Čustić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Na vsaki tekmi mislim na Hrvoja, vedno mi je v srcu, toda dresa zdaj več ne smem slačiti," je izjavil Subašić. Razložil, da majico s sliko Hrvoja lahko še vedno nosi izpod dresa ter da bo s tem nadaljeval do konca kariere, toda da je neumno, da FIFA takšne stvari kaznuje s 100.000 dolarji.

Majico s sliko Hrvoja Čustića vratar kockastih nosi na čisto vsaki tekmi, ne glede na to, ali jo igra v dresu Hajduka, Monaca ali hrvaške reprezentance. Po tekmi z Dansko je Subašić ponovno pokazal majico, ki jo nosi izpod dresa, zato ga je FIFA opozorila, da je razkazovanje osebnih sporočil proti pravilom. "Spoštujem Fifina pravila, toda majice ne slačim," je takrat izjavil Subašić.

Subašič V spomin prijatelju Šport Subašić se vseeno poklonil Čustiću
Komentarjev 2