Šport > Nogomet
9458 ogledov

Hrvaški zvezdnik: Ne me zaje... Jeziš me!

Dejan Lovren
Nenavadna novinarska konferenca za hrvaška nogometaša.

Hrvaška nogometna reprezentanca se bo v soboto za preboj v polfinale svetovnega prvenstva pomerila z gostiteljico tekmovanja. Na novinarski konferenci pred dvobojem sta na vprašanje predstavnikov medijev odgovarjala Šime Vrsaljko in Dejan Lovren.

novinarska konferenca je bila sicer dokaj nenavadna. Nogometaša sta med drugim tako morala odgovoriti tudi na vprašanje, kaj menita o pomoči ruskih bank Agrokorju. "Agrokor pada, mi smo v vzponu," se je pošalil Lovren.

A branilec Liverpoola ni dolgo ostal dobre volje. Razburilo ga je vprašanje, ki se je glasilo: "Kaj se je zgodilo na tekmi proti Danski? Ni bil vaš dan, ali pa so Danci res tako močni?"

Nervozni Lovren je odgovoril: "Kdo je bil močan? Ne me zaje.. Kaj hočeš? Da vsako tekmo odigramo perfektno? Ne razumem. A smo napredovali? Jeziš me s svojimi vprašanji. Igrali smo toliko, kolikor je bilo potrebno. Saj tudi Brazilija ne odigra vsake tekme popolno."

"Do tega trenutka je normalno odgovarjal na vprašanja, seveda na tista, ki so mu ustrezala," so prikro odgovor branilca pospremili na portalu 24sata.hr.

"Pričakujem čvrsto in težko tekmo. Seveda nas lahko presenetijo, a se med dvobojem znamo prilagoditi igri nasprotnika. Igramo za nekaj, za kar se borimo že leta in naredili bomo vse, da izpolnimo svoj cilj," je bilo sicer še izrečeno na novinarski konferenci. Hrvatje so sicer v vlogi favoritov proti Rusiji, hrvaška javnost pa je prepričana, da lahko trenutna generacija tudi preseže uspeh iz leta 1998, ko je njihova izbrana vrsta v Franciji osvojila tretje mesto.

Komentarjev 7
  • janez812 15:21 07.julij 2018.

    odjebte stemi reklamami oderuhi..ljudje ne nasedajte tem lopovom

  • Avatar vec
    vec 23:05 06.julij 2018.

    rusi jih bodo nabili to je garant

  • Chloe_Gairdner 17:02 06.julij 2018.

    Google zdaj plačuje € 701 do € 012 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom lahko to naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 32571 mesečno, to počne, in ona me ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje to lahko brez težav zaslužijo € 623 dnevno in lahko zaslužijo celo višjee ss časom ... Tako sem začel ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob8.Com