Šport > Nogomet
12055 ogledov

Oblakov soigralec planil na igralce Cityja, posredovala je policija

Print Screen
Prerivanje med nogometaši Atletica in Mancester Cityja se je po koncu tekme nadaljevalo v tunelu.

Atletico Madrid, katerega član je Jan Oblak, je poskušal z grobo in umazano igro v zadnjih minutah povratne četrtfinalne tekme lige prvakov izsiliti napredovanje med najboljše štiri ekipe, vendar se mu strategija ni posrečila. 

Manchester City, ki je na gostovanju v Madridu branil minimalno prednost z domače tekme (1:0), je vzdržal vse navale in provokacije varovancev Diega Simeoneja ter si zagotovil napredovanje v polfinale tekmovanja.

Tekma na stadionu Wanda Meptropolitano se je končala brez zadetkov (0:0)

Liga prvakov Šport Pretep za konec tekme v Madridu, Benfica namučila Liverpool

Zaključek obračuna je minil v znamenju fizičnega obračunavanja med nogometaši obeh ekip. Stvari so ušle izpod nadzora v 89. minuti, ko je nogometaš Atlética Felipe med obrambnim posredovanjem nešportno brcnil Phila Fodena. Slednji je od 15. minute igral z obvezano glavo, potem ko ga je v zračnem dvoboju poškodoval prav omenjeni Brazilec.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
Za poslabšanje napete situacije je nato poskrbel Stefan Savić, ki je začel grobo vleči Fodena, medtem ko se je ta na tleh zvijal od bolečin. Na zelenici je nato prišlo do množičnega prerivanja med nogometaši in rezervisti obeh moštev.

Soigralcu je prvi priskočil na pomoč vezist Cityja Oleksandr Zinčenko, vmešal pa se je tudi Jack Grealish, katerega je Savić zgrabil za lase. Felipe je moral zaradi drugega rumenega kartona na tekmi zapustiti zelenico, porumenel je tudi Savić. Sodnikov dodatek se je zaradi incidneta razvlekel na 12 minut.

Napetosti se tudi po zadnjem sodniškem pisku niso umirile, kaotično dogajanje pa se je nadaljevalo v tunelu, kjer so popustili živci Šimetu Vrsaljku. Razjarjeni hrvaški reprezentant je proti igralcem Cityja zalučal plastenko in jih pozival k pretepu, pri tem pa so ga morali zadrževati kar trije člani Atleticovega štaba. Po nekaterih navedbah naj bi Vrsaljko celo pljunil v nogometaše nasprotnega moštva.

Olje na ogenj je prilil vratar Cityja Scott Carson, ki je Hrvata pozval na pretep zunaj poslopja. V tunelu sta se pred tem znova sporekla tudi Savić in Graelish, posredovati pa je morala celo policija.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 2
  • Yanez 21:02 14.april 2022.

    Že večkrat dokazano: Balkanec lahko zapusti Balkan, Balkan pa ne zapusti Balkanca.

  • alen04 18:02 14.april 2022.

    Škoda besed za inteligentno prizadetega.