Šport > Nogomet
28 ogledov

Huda poškodba Andrésa Inieste na Mestalli

Andres Iniesta Valencia Barcelona EPA
Španski reprezentant je na gostovanju Barcelone pri Valencii staknil poškodbo kolenskih vezi.

Nogometaši Barcelone so z enajstmetrovko Lionela Messija v 94. minuti slavili na kontroverzni tekmi v Valencii (2:3). A za uspeh so Katalonci plačali visok davek.

Že v prvem polčasu je namreč po posredovanju Enza Péreza, ki je sicer štartal na žogo in jo tudi zadel, Andrés Iniesta obležal na zelenici z bolečo grimaso na obrazu. Španec je igrišče zapustil na nosilih.

Po tekmi se je Iniesta hitro vrnil v Barcelono in že prestal prve preizkuse. Zaenkrat natančnejših diagnoz še ni, a jasno je, da so jo skupile kolenske vezi. Kako dolgo bo Iniesta počival bo odvisno od velikosti natrganine vezi, to pa bodo ugotavljali v prihodnjih dneh.

Nekateri vezistu napovedujejo celo štirimesečno pavzo, nekateri pa pričakujejo, da bo odsoten "le" do konca letošnjega koledarskega leta.

Barcelona ima sicer na bolniški že Gerarda Piquéja, Jordija Albo, Rafinho in Ardo Turana, a se bosta slednja kmalu vrnila v normalen trenažni proces.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.