Šport > Nogomet
30 ogledov

Huda poškodba slovenskega nogometnega upa

vučkić slovenska nogometna reprezentanca dres Saša Despot
Član mlade reprezentance Slovenije Haris Vučkić, sicer nogometaš angleškega moštva Newcastle United, bo moral zaradi vnovične poškodbe kolena počivati več mesecev.

Dvajsetletni igralec se je poškodoval na ponedeljkovi tekmi mladih ekip Newcastla in Aston Ville. Ob glasnih krikih bolečine so ga z igrišča odnesli na nosilih.

Čeprav uradna stran kluba ne poroča o naravi poškodbe, pa tako trener Willie Donachie kot igralci Newcastla govorijo o hudi poškodbi, ki bo mladega slovenskega igralca sredine igrišča vsaj do konca koledarskega leta oddaljila o travnatih zelenic.

Haris Vučkić, ki je nogometno pot začel v Domžalah, v Newcastle pa prestopil leta 2009, nima sreče z zdravjem. Lani si je poškodoval prst na roki, v zaključku prejšnje sezone pa je soigralce spremljal s tribune zaradi poškodbe kolena. Novo sezono, v kateri Newcastle nastopa v evropski ligi skupaj z Bruggeom, Maritimom in Bordeauxom, je začel nadvse spodbudno; v kvalifikacijah za evropsko ligo je proti atenskemu Atromitosu dosegel prvi zadetek v članski konkurenci.

Komentarjev 1
  • zic 12:18 10.oktober 2012.

    vsaka stvar je za neki tut dobra, da bo končno lahko končal šolanje!!!