Šport > Nogomet
22 ogledov

Ibri so ponudili kraljestvo

zlatan ibrahimović Youtube
Zlatan Ibrahimović ima priložnost, da postane kralj Oberhausna.

Zlatan Ibrahimović je že odigral zadnjo tekmo za Paris Saint-Germain, na mizi pa naj bi imel kopico punudb. Verjetno je le malo tako kreativnih kot ponudba nemškega četrtoligaša Rot-Weiss Oberhausna.

Pri klubu so dejali, da so v zameno za dvoletno pogodbo priprtavljeni mesto spremeniti v kraljevino, njen vodja pa naj bi bil kralj Zlatan. Če to ne bo zadoščalo, so pripravljeni napolniti lokalni bazen, ki je zaprt že 20 let, in ga odpreti vsakič, ko bo švedski zvezdnik želel malce zaplavati.

Klub je svojo tarčo v tem prestopnem roku označil za Boga, ponudbo Švedu pa za 'atraktiven paket'. "V Oberhasnu je nekaj reči, ki jih ostala mesta nimajo. Če si Zlatan želi razširiti obzorja, je vsekakor dobrodošel," je za nemški Sport1 dejal predsednik kluba Hajo Sommers. Oberhausen je bil sicer v minuli sezoni peti v svoji ligi.

Rot-Weiss Oberhausen je prav tako obljubil, da bo ob prihodu Ibrahimovića za tribune uporabil le Ikeine materiale, na stadionu bodo namesto klobasic stregli švedsko hrano, lokalno pivo KönigPilsner pa bodo preimenovali IbrahimovicPilsner. Vsekakor bi se to spodobilo, če bo Zlatan I. postal kralj Oberhausna.

"V naslednjih dneh se bo igralec odločil. Smo previdno optimistični, da se bo odločil pozitivno," je še dejal Sommers, ki je pripravljen sam oditi po zvezdnika na letališče.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.