Šport > Nogomet
23 ogledov

Ikerjeva vrnitev trajala le 15 minut

iker casillas EPA
Španski vratar Iker Casillas si je med tekmo Lige prvakov proti Galatasarayu poškodoval rebra in bo moral počivati vsaj dva tedna.

Vratar Reala Madrida Iker Casillas res nima sreče. Španski reprezentant je prvič po 238 dneh zaigral v postavi belega baleta, zaradi poškodbe reber pa je moral igrišče zapustiti po manj kot 15 minutah igre.

V prvem polčasu obračuna prvega kola skupinskega dela Lige prvakov proti Galatasarayu sta trčila Casillas in Sergio Ramos, zato je morala posredovati zdravniška služba. Iker se je z obvezanimi rebri poskušal vrniti v igro, vendar je kmalu spoznal, da tekme ne bo mogel nadaljevati, zato je Carlo Ancelotti v igro poslal Diega Lópeza.

''Iker je imel smolo, to se v nogometu dogaja,'' je povedal strelec treh zadetkov Cristiano Ronaldo. ''Poškodoval si je rebra. Bil je razočaran, vendar bo hitro okreval,'' je dodal portugalski napadalec.

Zaigral prvič po 23. januarju

Za Casillasa je bil to prvi uradni obračun v dresu Reala po 23. januarju, ko ga je na tekmi proti Valencii nesrečno v roko zadel Álvaro Arbeloa, kar je Ikerja na dolgi rok stalo mesta v prvi postavi.

Njegovo mesto je sprva prevzel Antonio Adán, nato pa je takratni trener José Mourinho v klub pripeljal Diega Lópeza. Čeprav je Iker do aprila že okreval, se je Mou odločil, da bo do konca sezone v vratih stal López. Še več, Portugalec je celo dejal, da mu je žal, ker Lópeza ni že prej pripeljal v ekipo.

Trener Reala Carlo Ancelotti je na vseh ligaških tekmah v letošnji sezoni na igrišče poslal Lópeza, medtem ko naj bi Casillas dobival priložnosti na tekmah Lige prvakov.

Trčenje Casillasa  in Ramosa:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.