Šport > Nogomet
21 ogledov

Iličić v Fiorentini

josip iličić Reuters
Josip Iličić bo kariero nadaljeval pri Fiorentini. Lani četrti klub italijanskega prvenstva je za slovenskega reprezentanta Palermu odštel devet milijonov evrov.

Fiorentino je v prestopnem roku že okrepil nemški reprezentant Mario Gomez, po odhodu Stevana Jovetića v Manchester City pa je zdaj na vrsto prišel tudi prestop Josipa Iličića. Vijoličasti naj bi za Slovenca odšteli devet milijonov evrov, klub iz Sicilije pa naj bi bil upravičen še do nekateri bonusov ob dobrih predstavah slovenskega reprezentanta. Celotna vsota naj bi bila plačana v štirih letih. 

Iličića zdaj v Firencah čaka zdravniški pregled. "Vse bo končano še danes. Čaka nas le še nekaj manjših zadev," je prestop za FiorentinaNews.com potrdil tudi Giorgio Perinetti, ki je pri Palermu zadolžen za nakup in prodajo nogometašev.

Pri Palermu bi sicer raje sprejeli ponudbo Liverpoola, ki je za vezista ponujal 12 milijonov, a se je Iličić trdno odločil, da nadaljuje kariero v Serie A. Več od Fiorentine naj bi ponujal tudi Bayer iz Leverkusna.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.