Šport > Nogomet
18 ogledov

Iličiču reprezentanca dala krila

josip iličić lazio palermo EPA
V Palermu so katastrofalno začeli prvenstvo v Serie A. Po prvih dveh kolih imajo dva poraza in gol razliko 0:6. Proti Calgariju so vsi upi položeni v Josipa Iličiča, ki je bil v reprezentančnih kvalifikacijah najboljši posameznik v slovenskem dresu.

"Iličič je osredotočen in odločen, da bo Palermo začel zbirati točke in igro povzdignil na višji nivo," je v pogovoru za italijanski TMW dejal njegov agent Amir Ružnić, ki se zaveda, da v klubu od slovenskega reprezentanta pričakujejo veliko.

"V dresu reprezentance je bil zelo dober. Formo bo zagotovo prenesel tudi na klubsko raven," dodaja Ružnič, ki je nekaj besed namenil tudi drugemu Slovencu v dresu moštva iz Sicilije Jasminu Kurtiču. "Kurtič je bil v poletnem prestopnem roku vroč nogometaš. želeli so si ga številni, a ga Palermo ni hotel poslati drugam. Zanj se je zavzel tudi trener Giuseppe Sannino, zato lahko v Palermu nanj resno računajo," dodaja slovenski agent.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.