Šport > Nogomet
40 ogledov

Inter pripravljen na odhod Handanovića

samir handanović EPA
V taboru milanskega Interja ne izključujejo možnosti, da bi Samir Handanović po koncu letošnje sezone zapustil ekipo, danes poročajo italijanski mediji.

Nedavno smo poročali, da je Samir Handanović nezadovoljen z rapletom letošnje sezone Serie A, zato naj bi resno razmišljal o selitvi v Premier League.

Izjave, kot so ''v nogometu nikoli ne veš'' in ''Liga prvakov je moj cilj'', prilivajo olje na ogenj govoricam, da bi nekdanji slovenski reprezentant prihodnje leto lahko branil brave katerega od velikanov angleškega prvenstva.

Inter bo sezono končal na četrtem mestu ligaške lestvice, ki ne prinaša uvrstitve v Ligo prvakov. Handanović že nekaj časa ne skriva ambicij po igranju v najmočnejšem klubskem tekmovanju v Evropi, kar bi ga po pisanju Tuttosporta lahko poneslo novim izzivom naproti.

Italijanski časnik poroča, da bo Inter za Handanovića zahteval 10 milijonov evrov, v najslabšem primeru pa bi se zadovoljil z osmimi.

Nekdanji slovenski reprezentant na mizi naj ne bi imel uradnih ponudb drugih klubov, se pa zanj zanimajo Chelsea, Manchester United in Arsenal. Ob tem velja omeniti, da si ne Chelsea ne Man Utd nista zagotovila vstopnice za nastope v prihajajoči sezoni Lige prvakov.

Nerazzuri so odločeni, da jih morebitni odhod Handanovića ne bo ujel nepripravljene, zato so pripravili seznam štirih možnih zamenjav.

Salvatore Sirigu, vratar Paris Saint-Germaina, naj bi bil glavni kandidat za menjavo Slovenca, v poštev pa pridejo še poškodovani Mattia Perin (Genoa), rezervni vratar Juventusa Neto in Steve Mandanda (Marseille).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.