Šport
82 ogledov

Sarma nezadovoljen, razmišlja o odhodu

samir handanović EPA
Samir Handanović je po zmagi nad Empolijem ponovil, da bi lahko poleti zapustil Inter.

"Povedal sem že, da je naš cilj tretje mesto. Smo četrti in smo tam, kjer si zaslužimo biti, lestvica ne laže, s tem se je treba sprijazniti," je po zmagi nad Empolijem z 2:1 za Sky Sport Italia in Mediaset Premium dejal nekdanji slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović.

Čuvaja mreže je ujezilo dejstvo, da so črno-modri na tekmi znova zapravili vodstvo. Empoli je grozil tudi v zaključku tekme. "Ne vem, zakaj tako težko obdržimo vodstvo. Razmišljati moram kot vratar in se posvečam svoji vlogi. Že tako je dovolj težko biti čuvaj mreže. Tudi igralci pred mano morajo razmišljati o tem, kako bi napredovali. Danes smo si znova sami povzročili težave, ob koncu je bil Empoli blizu izenačenja," je bil nezadovoljen Handanović.

Znova je tudi namignil na poletni odhod iz Interja: "Imam pogodbo, a v nogometu nikoli ne veš. Liga prvakov je bila moj cilj, to sem že dejal v preteklosti. Prihodnost? Ne vem. Vse skupaj bom še dobro ocenil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.