Šport > Nogomet
25 ogledov

Interju 70 milijonov in Modrić

Žurnal24 main
Tuttosport poroča, da je hrvaški zvezni igralec – zdaj član Tottenhama – Luka Modrić velika želja Interja, ki bo ob zmagi v Ligi prvakov po nekaterih informacijah zaslužil od 70 do 120 milijonov evrov.

Inter in Bayern se bosta za naslov evropskega prvaka v Madridu spopadla nocoj ob 20:45. Jasno, srečanje bomo s komentarjem v živo spremljali tudi na zurnal24.si. Do takrat pa vam pripravljamo še kopico zanimivih zgodb iz obeh taborov. Se klikamo!

V blagajno milanskega Interja bi ob morebitnem zmagoslavju v Ligi prvakov utegnilo pasti nemalo evrov. Različni viri navajajo številke od 70 do 120 milijonov evrov od Uefinih nagrad, TV-pravic, sponzorskih pogodb, bonusov, sodelovanja na evropskem superpokalu, svetovnem klubskem prvenstvu … Italijanski Tuttosport navaja, da si Interjev predsednik Massimo Moratti del teh sredstev želi pretopiti v tri okrepitve.

Prvi je omenjeni Luka Modrić, drugi je Laziev branilec Aleksander Kolarov, tretji pa Palermov napadalec Edinson Cavani. Največji izziv bo pripeljati hrvaškega umetnika sredine igrišča, ki ga Inter bojda občuduje še iz Dinamovih časov. Zdaj naj bi bili Italijani odločeni zasnubiti Modrića, ki je Tottenhamu pomagal do četrtega mesta v Premier League. Za to naj bi bili pripravljeni žrtvovati Ganca Sulleyja Muntarija, ki je s Harryjem Redknappom že sodeloval, in sicer v Portsmouthu. Kakorkoli, za Modrića bo treba plačati precej več kot 21 milijonov evrov, kot je Spurse on stal leta 2008.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.