Šport > Nogomet
22 ogledov

Italija: Handanovića hoče AC Milan!

slovenija srbija reprezentanca handanović Reuters
Italijanski spletni portal Calciomercato poroča, da je AC Milan resno zagrizel za slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića, ki bi "po sezoni 2011/12 lahko postal novi vratar kluba". Direktor Rossonerov Adriano Galliani namreč išče menjavo za ostarelega Christiana Abbiatija.

"Samir Handanović bi lahko postal naslednji vratar AC Milana po sezoni 2011/12. (Direktor Milana, op. p.) Adriano Galliani je številko ena Udineseja izbral za naslednika Christiana Abbiatija, ki je vedno manj zanesljiv," piše italijanski spletni portal Calciomercato. Pri AC Milanu naj bi z Udinesejem že vzpostavili prve stike glede prodaje Samirja Handanovića, za katerega naj bi Videmčani zahtevali okrog 17 milijonov evrov. "Handanović je bil eden najboljših vratarjev lanske sezone, v kateri je ubranil šest enajstmetrovk," še dodajajo na spletnem portalu.

O nasledstvu Abbiatija se je sicer govorilo že pred dvema letoma. Takrat naj bi Udinesejev lastnik Giampaolo Pozzo za Handanovića zahteval 18 milijonov evrov, medtem ko jih je bil Milan pripravljen vložiti zgolj 15. Slovenski reprezentančni vratar bo v nedeljo pri Atalanti odigral jubilejno 150. tekmo za Videmčane v Serie A, slabe reklame pa si ni naredil niti na zadnji reprezentančni tekmi proti Srbiji (1:0), kjer je Nemanji Vidiću ubranil še eno v vrsti enajstmetrovk.

Komentarjev 1
  • mmmm 11:49 13.oktober 2011.

    Samir je velik športnik in predvsem dobar človek. Si je zaslužil ovo.