Šport > Nogomet
10 ogledov

Iz Schalkeja k Juventusu

Julian Draxler EPA
Julian Draxler se kot kaže v prihodnjih dneh seli v Italijo. Juventus se je z igralcem že dogovoril, sedaj je vse odvisno od tega, koliko denarja je Juve pripravljen dati Schalkeju.

Julian Draxler se bo v prihodnjih dneh kot kaže preselil na apeninski polotok. Nemški reprezentant in član Schalkeja se je z Juventusom dogovoril o višini plače, ta bo na leto znašala 3,7 milijona evrov, zraven pa bo prejemal še najrazličnejše bonuse.

"Sedaj se morata pogovoriti le še Schalke in Juventus in potem bomo videli kaj se bo zgodilo," je za Goal povedal Draxlerjev agent Roger Wittmann. Ofenzivni vezist ima sicer pogodbo sklenjeno do 2018, odkupna klavzula znaša 45 milijonov evrov, kljub vsemu pa je torinsko moštvo zanj pripravljeno ponuditi okoli 25 milijonov, Schalke pa si želi še deset več.

Draxler je v štirih sezonah pri Schalkeju osvojil nemški pokal in superpokal. Bil je tudi član zmagovalne ekipe Joachima Lowa lansko poletje na Svetovnem prvenstvu v Braziliji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.