Šport > Nogomet
1484 ogledov

Odlične novice, slovenski nogometaš premagal raka!

Žan Kumer Instagram/NK Nafta 1903
Slovenski drugoligaš je sporočil odlično novico, da je njihov nogometaš uspešno premagal raka.

Mnogi podrobnejši poznavalci slovenskega klubskega nogometa so se spraševali, kaj se je zgodilo s slovenskim nogometašem Žanom Kumrom, ki brani barve lendavske Nafte 1903.

27-letni branilec je namreč v prvem krogu sezone 2023/24 v 2. Slovenski nogometni ligi nastopil proti svojemu nekdanjemu klubu Triglavu, nato pa se je za njim izgubila vsaka sled, saj ga ni bilo več v zapisniku nobene Naftine tekme.

Zdaj pa so iz slovenskega drugoligaša razkrili ozadje nogometaševega misterioznega izginotja ter hkrati prenesli vzpodbudne novice. Kumer je namreč zbolel z rakom, a ga je na koncu tudi uspešno premagal.

"Na nogometne zelenice se je vrnil naš igralec Žan Kumer, ko so julija lani po prvem krogu odkrili raka in potrebno je bilo zdravljenje. To je bilo uspešno in Kumi se je na igrišče vrnil še boljši in močnejši v vsakem pogledu," so sporočili iz Nafte, potem ko se je Žan Kumer ponovno priključil ekipi. Lendavčani še napovedujejo, da bo Kumer ekipi pomagal do uresničitve cilja, prvega mesta v 2. SNL.

Kumer, ki je svoj čas nastopal tudi za mlajše selekcije slovenske reprezentance, je otrok Domžal, za Nafto pa igra od leta 2021. Vmes je branil še barve Radomelj, Krškega, Doba in Triglava. V najelitnejši slovenski ligi je zbral 53 nastopov, medtem ko je v drugem kakovostnem razredu slovenskega nogometa zbral 85 nastopov.

Žan Kumer | Avtor: Twitter Twitter

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.