Šport > Nogomet
18 ogledov

Iz zapora v zagrebški Dinamo

pablo magliore EPA
Hrvaški nogometni prvak Dinamo iz Zagreba je tik pred podpisom pogodbe z argentinskim vratarjem Pablom Migliorejem. Enaintridesetletni čuvaj mreže, ki je bil doslej kapetan argentinskega San Lorenza, mora pred podpisom triletne pogodbe v sredo prestati še zdravniški pregled, poročajo hrvaški mediji.

Migliore ima za sabo kar burno preteklost. Na Hrvaško prihaja iz zapora. V njem je bil 40 dni zaradi suma, da je zamolčal podrobnosti o umoru Ernesta Cirina, ki ga je zakrivil Migiliorejev prijatelj Maximilino Mazzaro.

Migliore naj bi v Dinamu zamenjal Ivana Kelavo, ki se bo bržčas preselil h Granadi. "Dobil sem priložnost igrati v tujini in to sem izkoristil. Dinamo je klub, ki se bori za ligo prvakov," je pred prihodom na Hrvaško za TYC Sport povedal Migliore.

Pred Migliorejem sta Dinamo že okrepila tudi Čilenec Junior Fernandes (posojen iz Bayerja Leverkusna) in Alžirec El Arbi Hillel (Vitoria Guimaraes).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.