Šport > Nogomet
27 ogledov

Med Dinamove malčke vržena bakla

Dinamo Gnk dinamo
Najmlajši nogometaši zagrebškega Dinama so na petkovem treningu doživeli neprijetno presenečenje. Med treniranjem na igrišču ob nogometni šoli je nekdo med sedem in osem let stare otroke vrgel baklo in nato pobegnil.

Najbolj obsojanja vredno v vsej zgodbi je dejstvo, da bakla ni bila vržena v smislu (neslane in neumne) šale, ki bi jo lahko pripisali lahkomiselnosti kakšnega posameznika. Sedem in osemletniki zagrebškega Dinama so namreč v trenutku dogodka trenirali proste in kazenske strele na manjšem delu igrišča, ostala zelenica pa je bila popolnoma prazna.

"Kdorkoli je to že bil, ni vrgel bakle na pamet, saj se preko ograje (izza katere je bila bakla vržena, op. p.) vidi celotna zelenica. Če bi se hotel kdo neslano pošaliti, bi lahko vrgel baklo precej dlje, ali pa na popolnoma drug del igrišča, ne pa med otroke, ki so bili zbrani na majhnem prostoru," je pojasnil trener Miro Davidović, ki je vodil trening obetavnih malčkov.

Gre za otroke, ki so rojeni leta 2005.

Komentarjev 1
  • JackD 22:46 04.marec 2013.

    Bravo! Vsa čast. Ne, da bi to naredil na tekmi, ali na članskem treningu, če že ne mara tega kluba.On gre to početi med 8-letne otroke.Kakšne kre**ne pozna ta svet!!