Šport > Nogomet
241 ogledov

Izrečeni kazni za pretep

Luka Majcen Alen Krcić Triglav Bravo Twitter
Skupno deset tekem prepovedi za vročekrvneža.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije je sprejel disciplinske ukrepe po tekmah 17. kroga Prve lige Telekom Slovenije. Luka Majcen in Alen Krcić, nogometaša Triglava in Brava, ki sta po tekmi fizično obračunala, bosta počivala šest oziroma štiri prvenstvene tekme.

"Nogometna zveza Slovenije najstrožje obsoja nasilje in dejanja, ki ogrožajo človeško dostojanstvo, pa naj si bo na tribunah ali na igrišču, med ali po tekmi, ko so glave še vroče. Nogometaši, ki nastopajo v najbolj razširjenem klubskem tekmovanju, se morajo zavedati, da so s svojim vedenjem vzorniki številnih otrok, njihova dejanja pa so vsak trenutek pod drobnogledom javnosti in vseh, ki nam je mar za dobrobit te čudovite igre," je pojasnila NZS.

Policija Kaj se je zgodilo? Šport Incident v Kranju, na prizorišče prišla policija

Disciplinski sodnik je na podlagi zbranih izjav in dokazov odločil, da bo zaradi dogodkov po tekmi nogometaš Brava Alen Krcić počival na naslednjih štirih prvenstvenih tekmah, plačal pa bo denarno kazen 400 evrov, kapetan Triglava Luka Majcen bo počival na šestih prvenstvenih tekmah, ob tem pa bo plačal še denarno kazen v višini 600 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.