Šport
81 ogledov

Jezni Mo odstranil zdravnico Evo Carneiro

Eva Carneiro, vodja zdravniške ekipe Chelsea FC Profimedias
Po odločitvi portugalskega trenerja znana fizioterapevtka ostaja na položaju, toda na tekmah, treningih in celo v hotelih ne bo smela spremljati ekipe.

José Mourinho je po remiju proti Swansea Cityju (2:2) na prvi ligaški tekmi nove sezone besnel na svojo zdravniško ekipo, ki ji kot prva fizioterapevtka poveljuje Eva Carneiro. V Gibraltarju rojena španska Angležinja bo očitno tudi grešni kozel nepričakovano slabega začetka Chelseaja v Premier League.

"Zdravniška ekipa me je pustila z devetimi igralci na zelenici, ko je nasprotnik napadal in skrbelo nas je, da ne bomo imeli dovolj igralcev, da bi se ubranili," je dejal trener Chelseaja in dodal, da morajo "bolje razumeti igro", saj so po tem, ko so oskrbeli Edena Hazarda na zelenici, zakrivili, da je moral Belgijec po pravilih za kratek čas z igrišča.

Zdravnica, ki že leta skrbi za zapeljive poglede in tudi žaljivke nasprotnikov s tribun zaradi svoje nevsakdanje vloge v nogometnem velikanu, izpada Portugalca ni komentirala, se pa je zahvalila za podporo prek Facebooka. "Želim se zahvaliti javnosti za ogromno podporo. To mi pomeni veliko," je zapisala Carneirova.

Čeprav navijači niso na njegovi strani, je Mourinho po poročanju otoških medijev še dodatno kaznoval svojo sodelavko. Odločil naj bi, da bo sicer ostala prva fizioterapevtka kluba, toda ne bo smela sedeti na klopi, obiskovati treningov in vstopati v hotel, v katerem se bo pred tekmami nahajala ekipa, trdi Daily Telegraph.

Komentarjev 2
  • mymind 09:19 12.avgust 2015.

    Ta pa je cepec. Tekma traja 90 minut, zdaj je pa problem tista minutka...

  • Avatar care
    care 09:14 12.avgust 2015.

    Dr. Eva Carneiro je zdravnica ne pa prva fizioterapevtka :)))