Šport > Nogomet
314 ogledov

Kaj bi moški storili za pogled na dobre "joške"?

Forza Real Madrid šala Napoli Youtube
Pred torkovim povratnim srečanjem osmine finala Lige prvakov med Napolijem in madridskim Realom je posnetek italijanskega medija postal pravi spletni hit.

Na prvi tekmi osmine finala si je Real Madrid na domačem stadionu priigral prednost (3:1), pristaši Napolija pa so prepričani, da lahko njihovi ljubljenci v kotlu stadiona San Paolo pripravijo preobrat.

Za dodatno popestritev pred obračunom Italijanov in Špancev je poskrbel italijanski spletni medij Fanpage. Z domiselno potegavščino so preverili zvestobo domačih navijačev.

Kamere so med sprehodom po Neaplju spremljale privlačno mladenko, ta pa je tamkajšnje moške postavila pred zanimivo dilemo. Po kratki seznanitvi v italijanščini je "balerina iz Madrida", kot se je sama predstavila, sogovornikom ponudila pogled na svoje "joške". A za to je zahtevala, da se moški postavi na ulico in v ušesa mimoidočih glasno zavpije navijaški vzklik v čast Reala - "Forza Real Madrid!"

V priloženem posnetku si lahko pogledate, koliko moških je sprejelo ponudbo in kako so na koncu tisti, ki so se požvižgali na navijaško zvestobo, izpadli bedasto.

Komentarjev 1