Šport > Nogomet
13 ogledov

Kakšna napaka bivšega vratarja rdečih vragov

carroll Žurnal24 main
Severnoirski vratar Roy Carroll je v svoji dolgoletni karieri že doživel nekaj slabih dni, takšnega zadetka, ki ga je prejel v nedeljo, pa še ni dobil.

Osemintridesetletni vratar Roy Carroll, ki je v dresu Severne Irske zbral 41 nastopov, je v svoji karieri med drugim branil tudi za Wigan, Manchester United, West Ham, Rangers in Olympiacos, ob zaključku športne poti pa je čuvaj mreže pri enem izmed najstarejših klubov na svetu. Pred začetkom prejšnje sezone je namreč iz grškega velikana prestopil k Notts Countyju.

Ta se trenutno nahaja v League Two (četrta angleška liga), tudi v tej sezoni pa mu ne gre ravno po načrtih. Trenutno je 16. na lestvici. Na zadnji tekmi je gostoval pri Cambridge Unitedu in po vodstvu z 1:0 nazadnje klonil z 1:3. Pri porazu je imel svoje prste vmes tudi Carrol. Ta je pri rezultatu 1:1 v 77. minuti žogo želel poslati iz svojega kazenskega prostora, a je pri tem zadel napadalca Bena Williamsona in okroglo usnje se je odbilo v gol.

Pri klubu, ki je osvojil tudi eno lovoriko v Fa pokalu (1894), trenutno sicer igra tudi slovenski napadalec Filip Valenčič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.