Šport > Nogomet
183 ogledov

Kampl odpovedal prihod v reprezentanco

liga narodov Slovenija - Bolgarija Saša Despot
Kevin Kampl se želi spočiti po bolezni.

Slovenska nogometna reprezentanca je na Brdu pri Kranju začela priprave na tekmi lige narodov proti Norveški in Cipru. Na zboru ni bilo vezista Leipziga Kevina Kampla zaradi viroze. Ta za zdaj tudi ostaja v Nemčiji, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije.

"Slovenski reprezentant Kevin Kampl se zaradi bolezni danes ni pridružil reprezentančnemu zboru na Brdu. Kampl je med vikendom sicer odigral en polčas za svoj klub, v drugem pa svojim soigralcem ni več pomagal. Njegovo zdravstveno stanje se je poslabšalo, Kampl pa bo do nadaljnjega ostal v Nemčiji. Zdravniška služba reprezentance bo v vsakodnevnem stiku z Leipzigom, v kolikor se njegovo stanje izboljša, pa se bo Kevin pridružil reprezentančnim soigralcem," so pojasnili pri NZS.

liga narodov Slovenija - Bolgarija Liga narodov Šport Kapetan: Vsak igralec ve, da se je včasih treba 'stepsti'

Kampl je k zanesljivi zmagi Leipziga nad Nürnbergom s 6:0 prispeval prvi zadetek na tekmi, kasneje pa še asistiral za 3:0. Prvi polčas se je končal s 4:0, Kampl pa na začetku drugega dela ni več stopil na zelenico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.