Šport > Nogomet
25 ogledov

Kamplov odgovor reprezentanci

Zbor reprezentance, Kevin Kampl Katarina Ponjavić
Slovenski reprezentant Kevin Kampl se je hitro odzval na obtožbe reprezentančnih kolegov, ki mu očitajo, da jih je pred tekmama s Slovaško in Anglijo pustil na cedilu.

Slovenski vezist Kevin Kampl se je na skupni zapis fantov iz slovenske reprezentance odzval v eksluzivnem pogovoru za spletni portal Ekipa24.si. Nogometaš nemškega Bayerja iz Leverkusna je sprva pojasnil stališče in podrobneje predstavil svoj položaj, v nadaljevanju pa je odločno zanikal, da je s svojimi izjavami o pomanjkanju poguma ciljal na člane slovenske izbrane vrste.

"Najprej bi rad še enkrat poudaril nekatere zadeve. Prvič, vedno sem z največjim veseljem, ponosom in predanostjo igral za Slovenijo in vedno je bil moj namen to početi tudi v prihodnje. Drugič, vedno sem dal zelo jasno vedeti, da bom naslednjič spet na voljo in da zgolj potrebujem počitek v tem danem trenutku. Tretjič, prisežem, da v tem trenutku nisem v stanju, v katerem bi lahko pomagal slovenski izbrani vrsti. Res je, da treniram v Leverkusnu, toda gre za prilagojene treninge, danes pa ga bom celo izpustil zaradi pregleda krvi. Ves čas sem namreč nekaj bolehen in res pošteno izčrpan. Moral sem ostati doma, Slovenija od mene ne bi imela nič in stojim za temi besedami, stojim za svojo odločitvijo,'' je za Ekipo24.si povedal Kampl in tako ovrgel namigovanja, da je bila zgodba o načetem zdravju izmišljena.

''Zdaj pa bi rad razčistil še nekaj. Kolikor mi je znano, so tako igralci kot del slovenske javnosti napak razumeli eno mojo izjavo, pri kateri verjetno res nisem bil dovolj konkreten in jasen. Dejal sem, da nekateri igralci nimajo poguma storiti to, kar sem storil jaz, ker se bojijo posledic. Nisem mislil slovenskih igralcev, predvsem pa nisem namigoval na nič drugega kot na konkreten primer. V mislih nisem imel niti enega svojega reprezentančnega soigralca, temveč znane primere s celotnega sveta, ko si igralci niso upali priznati, da so izčrpani, in so to drago plačali,'' je dodal slovenski reprezentant.

PREBERITE ŠE:

Dan za varen avto

Komentarjev 6
  • ac-dc 21:53 06.oktober 2016.

    Nogometno igrišče pa ravno...a ne

  • alojzr 19:21 06.oktober 2016.

    Verjamem Kamplu, da bo tudi svojemu nemškemu klubskemu trenerju poslal SMS, da je utrujen.(Prej bo mobi požrl, s polnilcem vred.)

  • vladek 17:04 06.oktober 2016.

    Brez Kamplna smo močnejši