Šport > Nogomet
542 ogledov

Kaos na velikem nemškem derbiju: dve nosečnici poškodovani v napadu

HSV : St. Pauli Reševalni pas/Twitter
Veliki derbi med večnima sovražnikoma HSV-om in St. Paulijem je zaznamoval kaos na ulici in tribunah, v katerem so nastradali tudi nedolžni...

Večni derbi med ekipa HSV in St. Pauli je povzročil prave nerede na ulicah Hamburga. V petkovih večernih urah, dan pred sobotno tekmo, je namreč prišlo do velikega incidenta, ko so morali posredovati številni policaji in gasilci.

Okoli devete ure zvečer se je namreč v enem izmed barov poleg 30 nedolžnih žrtev nahajalo okoli 20 najzvestejših HSV-ovih navijačev, katere je napadlo okoli 15 huliganov St. Paulija.

Policija je hitro reagirala, obe navijaški skupini pa sta pobegnili. V pretepu je bilo poškodovanih več oseb, po poročanju nemških medijev naj bi nastradali tudi dve nosečnici.

Dan kasneje je ponovno prišlo do številnih neredov na ulicah Hamburga, vse skupaj pa je doseglo vrhunec s preganjanjem po tribunah, ki sta ga uprizorili obe navijaški skupini, ko so navijači St. Paulija preskočili ograde ter se napotili proti navijačem HSV-a

.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.