Šport > Nogomet
6 ogledov

Karanka ostro obtožil sodnike

real madrid ronaldo EPA
Real ima po novem spodrsljaju in remiju z Valencio (0:0) na vrhu le še štiri točke prednosti pred Barcelono. Pomočnik Joséja Mourinha, Aitor Karanka, je po tekmi s prstom pokazal na sodnike.

"Delo sodnikov? Na stadionu je bilo 80 tisoč ljudi. Ves svet je videl, kaj se je dogajalo, sodniki pa ne. Tukaj ne moremo storiti ničesar. Nikogar ne bom obtoževal ali povzdigoval glasu. Vse, kar lahko naredimo, je, da zaupamo v svojo ekipo. Fantje se bodo borili do konca," je med drugim na tiskovni konferenci po srečanju dejal Aitor Karanka, desna roka Joséja Mourinha. Sloviti Portugalec je bil očitno še nekoliko bolj besen na delivce pravice, saj se ni udeležil tiskovne konference. Karanka pa je med drugim dejal, da bi moral sodnik vsaj v dveh primerih po prekršku nad Cristianom Ronaldom pokazati na belo točko. "Vsi so videli," je bil jasen Kartanka.

Real že v sredo čaka nova zahtevna prvenstvena preizkušnja, ko bodo v mestnem derbiju gostovali na Vicente Calderonu pri Atletico Madridu. Karanka zagotavlja, da je vzdušje v slačilnici še naprej odlično: "Mirni smo, ker imamo štiri točke prednosti. Vem, kakšno je vzdušje v slačilnici, mirni smo. Razmišljamo o naslednjem srečanju. Igralci se bodo še naprej borili za zmago v La Ligi."

"Seveda smo razočarani. Pričakovali smo tri točke. Pomembno bo, da dobimo vse štiri domače tekme, toda zdaj se moramo osredotočiti na naslednjo tekmo," je po remiju z netopirji na Santiago Bernabeu dejal vezist Reala Xabi Alonso in še dodal: "Še vedno imamo prednost pred Barcelono. Pred El Clasicom na Nou Campu sta še dve tekmi in na to moramo biti osredotočeni."

Komentarjev 2
  • Avatar roksa
    roksa 09:28 09.april 2012.

    hahahahahahahahahahah, spet sodniki!!!!Pa vi realovci niste normalni!!!!!!!

  • Sandi Debeljak 09:25 09.april 2012.

    in spet so sodniki krivi ali kaj danes je bila najboljša tekma in odlično sojenje