Šport > Nogomet
68 ogledov

Katanec ostal brez Dedića

Katanec prvi seznam spisek Austria Trend Hotel Bosna in Hercegovina Anže Petkovšek
Sinočnja nogometna tekma druge nemške lige med Aalnom in Bochumom je prinesla nove slabe novice za slovensko reprezentanco. Zaradi poškodbe stegenske mišice je igrišče v 56. minuti zapustil Zlatko Dedić, selektor Srečko Katanec pa je namesto njega na ponedeljkov reprezentančni zbor vpoklical Roberta Berića.

Berić Tottenham Maribor Evropska liga | Avtor: EPA EPA
Dedić je za izbrano vrsto zbral 44 nastopov in dosegel osem zadetkov, tokrat pa bo napadalec po dolgem času izpustil reprezentančno akcijo. V izbrani vrsti ga bo zamenjal Robert Berić, ki je za A reprezentanco doslej zaigral enkrat, na zadnji tekmi z Makedonijo v Skopju. Berić bi sicer danes z Mariborom moral odpotovati v Turčijo, vendar se bo po vpoklicu v reprezentanco klubskim soigralcem, podobno kot ostali igralci Maribora, priključil po reprezentančnih obveznostih.

Že pred dnevi se je poškodoval Kevin Kampl, ki Katancu prav tako ne bo na voljo za tekmo z BiH. Reprezentanca se bo pred sredino tekmo z BiH zbrala v ponedeljek na Brdu pri Kranju, tako v ponedeljek kot v torek pa bodo varovanci Srečka Katanca opravili trening v Stožicah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.