Šport > Nogomet
33 ogledov

Novaković daleč od oči Katanca

novaković köln EPA
Köln je slovenskega napadalca Milivoja Novakovića spet poslal na Japonsko. 33-letni nogometaš se vrača pod okrilje slovenskega strokovnjaka Zdenka Verdenika, ki vodi klub Omiya Ardija, katerega barve brani tudi Zlatan Ljubijankić.

Novi slovenski selektor Srečko Katanec si je v reprezentanci spet zaželel Milivoja Novakovića, ki pa ga je njegov Köln spet za eno leto poslal na daljno Japonsko.

Nemški mediji so sicer pisali, da so se za 33-letnega napadalca, ki je na Japonskem v 12 tekmah dosegel pet golov, zanimali evropski, predvsem nemški klubi, a je bila očitno odškodnina zanj le previsoka.

Novaković naj bi po pisanju nemških medijev tako v naslednji sezoni zaslužil 350 tisoč evrov, kar je po besedah predstavnika Kölna Jörga Jacobsa dober kompromis za klub in nogometaša. Novaković, ki je sicer za kozličke v 176 tekmah dosegel 82 golov, ima pogodbo z nemškim drugoligašem sklenjeno do leta 2014.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.