Šport > Nogomet
13 ogledov

Novaković: "Dober z glavo in desno nogo"

novaković ardija Youtube
Slovenska napadalca Zlatan Ljubijankić in Milivoje Novaković sta se pred kratkim pridružila japonskemu klubu Omiya Ardija iz Saitame, ki ga vodi nekdanji slovenski selektor dr. Zdenko Verdenik, in se tudi že predstavila navijačem. Novaković se ni ravno spogledoval s kamero, ampak gledal nekam v tla ...

"Vse bi rad dal za klub ter pokazal svojo moč in hitrost. Vem, da je za klubom težak čas, vendar zdaj prihajajo nove priložnosti. Vse bom dal od sebe in poskušal pomagati klubu s svojimi kvalitetami," je za uradno klubsko videopredstavitev dejal Zlatan Ljubijankić, novi napadalec japonske Ardije, ki jo vodi Zdenko Verdenik, lani pa je zasedla 13. mesto japonske lige.

Tudi Milivoje Novaković se veseli novega začetka: "Kdor je gledal Bundesligo, ve, kaj zmorem. Dosegel sem veliko zadetkov. Dober sem v igri z glavo ter z desno nogo. V novem klubu bi rad dosegel, kar sem v Bundesligi. Smo v težkem položaju. Naša uvrstitev ni dobra, navijači nas morajo podpirati do konca in bomo začeli nabirati točke. Če bomo močni v garedrobi, bomo tudi na igrišču. Navijači so pomembni, skupaj bi jih radi osrečili." Moštvo iz Saitame je sicer po 21 kolih na 16. mestu v ligi, ki šteje 18 ekip.

Ravno zaradi prestopa na Japonsko in dolgotrajnega potovanja selektor Slaviša Stojanović Ljubijankića ni poklical za tekmo z Romunijo, o kateri lahko preberete še ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.