Šport > Nogomet
23 ogledov

Köln se želi znebiti Novakovića

novaković köln EPA
V nogometu se statusi lahko bliskovito zamenjajo. Še pred kratkim je bil Milivoje Novaković legenda Kölna, njegov kapetan, najboljši strelec, dejal je, da si želi v klubu ostati do konca kariere. Sledil je izpad iz prve lige in kozlički ne računajo več nanj.

Nikakršnega dvoma ni, da se Köln, za katerim je obupna sezona, pred njim pa drugoligaško dokazovanje, želi znebiti Milivoja Novakovića. To je klub tudi uradno obelodanil, saj se je nekdanji kapetan in golgeter znašel na seznamu 13 nogometašev, s katerimi želijo kozlički prekiniti pogodbe oziroma jih ne vidijo več v moštvu. Med drugimi so na omenjenem spisku poleg Novakovića, ki ima sicer še dveletno pogodbo, tudi kapetan Pedro Geromel, Martin Lanig in vratar Michael Rensing. Direktor Jörg Jacob je spremembe utemeljil z znižanim proračunom, v klubu pa si želijo imeti mozaično izkušeno-mlado zasedbo. Pod vodstvom Holgerja Stanislawskega se bo v petek zbralo 22 igralcev, med njimi tudi nesojeni slovenski reprezentant Dominic Maroh in jasno Mišo Brečko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.