Šport > Nogomet
9162 ogledov

Keka po grozovitem padcu močno zaskrbelo

Matjaž Kek Matjaž Kek.
Rijeka je v ponedeljek doživela prvi poraz v sezoni, a nekdanji slovenski selektor je imel druge skrbi.

V četrtem kolu 1. HNL sta se v ponedeljek zvečer pomerila Osijek in Rijeka, slednja je doživela prvi poraz v letošnji sezoni (1:0).

Varovanci Matjaža Keka se niso predstavili v lepi luči, svoje pa so dodali tudi sodniki, ki so zapiskali sumljivo enajstmetrovko za domače, gostom pa podelili osem rumenih in dva rdeča kartona.

Matjaž Kek Sporna odločitev Šport Keka rešila velika napaka, njegov kolega nad sodnike

Da bi bila mera polna, so nekateri nogometaši Rijeke staknili poškodbe. Najhuje je kazalo po zares grdem padcu branilca Daria Župarića, ki je z glavo trdo priletel na tla po dvoboju z Muzaferjem Ejupijem.

Župarić je po padcu negibno obležal in za trenutek izgubil zavest. Njegov branilski kolega Josip Elez je hitro priskočil in ga obrnil na bok, nato pa je Župarić le prišel k sebi.

Poškodovancu so nudili pomoč v vozilu za hitro zdravniško posredovanje in po pregledu je z ekipo odpotoval nazaj domov. Da bi bilo vse skupaj še bolj mučno, je Župarića v Gradskem vrtu gledala tudi njegova mama.

Krčki most most na Krk bakle Armada Rijeka Spektakel Šport Most na Krk v ognjenem primežu

"Samo, da se postavi na noge"

Matjaž Kek po tekmi ni želel govoriti o poteku srečanja, saj ga je skrbelo za njegovega varovanca. "Kot športnik želim čestitati Osijeku, izkoristil je to, kar mu je bilo ponujeno. Toda vse to pade v vodo in postane nepomembno, vse kar želim je, da bo z Dariem vse v redu. Gledala ga je tudi njegova mati, to je grozna situacija, želim le, da se čim hitreje postavi na noge," je takoj po tekmi dejal štajerski strateg.

Po srečanju je Župariča sicer še nekajkrat obšla slabost, a iz zdravniškega štaba Rijeke so že sporočili, da branilec na srečo ne bo trpel hujših posledic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.