Šport > Nogomet
4818 ogledov

Kje si lahko ogledate prenos Maribora?

NK Maribor
Dvoboj si boste lahko ogledali od 22. ure dalje.

Slovenski nogometni prvoligaši bodo konec tedna začeli novo sezono v Prvi ligi Telekom Slovenije, Maribor pa že drevi ob 22. uri čaka prva kvalifikacijska tekma za ligo prvakov. Vijoličasti bodo gostovali v Reykjaviku pri Valurju, 22-kratnem islandskem prvaku, ki pa ne bi smel biti previsoka ovira za slovenske prvake.

Ne nazadnje so Islandci pred dvema letoma izgubili proti Domžalam, takrat pa je Maribor izločil še enega islandskega predstavnika Hafnarfjordur. Zmagovalca obračuna v drugem krogu kvalifikacij čaka obračun s švedskim AIK ali armenskim Araratom. Armenci so na domači zelenici slavili z 2:1.

Liga prvakov, kvalifikacije - 1. krog, povratna tekma:

Maribor - Valur

v sredo, 17.07.2019, ob 20:00 na SK1

In kje si lahko ogledate prenos dvoboja iz islandskega glavnega mesta? "Portal Ekipa24 in časnik Ekipa SN sta se s švedskim partnerjem dogovorila za prenos tekme Valur - Maribor tukaj, torej na naši spletni strani. Ekskluzivno bomo z Islandije posredovali prenos švedske produkcije, ki bo preko nas tekmo slovenskim odjemalcem ponudila za ugodno, za mnoge celo simbolično ceno. Veliko smo delali in še delamo na tem, da bi bila zadeva z začetkom ob 22. uri čim bolj dostopna za naše bralce. Končna cena bo izključno pokritje zahtev švedske produkcije, medtem ko bo usluga z naše strani popolnoma brezplačna," so zapisali na spletni strani Ekipe.  

V četrtek trije slovenski nastopi

V evropski ligi bodo v 1. krogu kvalifikacij Domžale v četrtek ob 18.30 gostovale pri malteškem Balzanu, Mura bo pol ure pozneje začela dvoboj v Haifi proti Maccabiju, Olimpija pa bo ob 20. uri gostila latvijski Rigas.

Evropska liga, kvalifikacije - 1. krog:

Olimpija - Rigas

v četrtek, 11.07.2019, ob 20:00 na SK1 

Domžale v 2. krogu v primeru uspeha čaka boljši iz dvoboja med Malmöjem in Ballymeno United, Olimpijo čaka Malatyaspor, Muro pa Strasbourg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice