Šport > Nogomet
341 ogledov

Klinsmannu izpolnili prvo željo

Granit Xhaka Epa Granit Xhaka.
Januarski prestopni rok je pred vrati, nekatere selitve so že zapečatene.

Granit Xhaka bo v drugem delu sezone skoraj zanesljivo zaigral v nemškem nogometnem prvenstvu Bundesligi. Sedemindvajsetletni švicarski reprezentančni vezist se je dogovoril za prestop iz londonskega Arsenala v berlinsko Hertho, o čemer je že obvestil najbolj odgovorne na londonskemu stadionu Emirates, je poročal švicarski Blick.

Baselčan, njegova starša sta albanskega porekla, je v Arsenalu v težavah od oktobra, ko se je živčno odzval na žvižge navijačev ob menjavi na tekmi s Crystal Palacom in je posledično ostal brez kapetanskega traku.

"Dosegli smo dogovor s Hertho, saj želi igralec zaigrati v Berlinu," je za Blick dejal José Noguera, zastopnik vezista, ki je pred prihodom na Otok leta 2016 v Nemčiji igral za Borussio Mönchengladbach.

Če je verjeti podatkom, do katerih se je dokopal Blick, je Hertha za vezista, ki je veljal za najbolj nadarjenega švicarskega nogometaša, ponudila 25 milijonov evrov. Prav švicarskega vezista si je zaželel nekdanji nemški napadalec, zdaj trener, Jürgen Klinsmann.

Na radarju Berlinčanov sta še dve igralca sredine igrišča Mario Götze (Borussia Dortmund) in Julian Draxler (Paris Saint-Germain).

Erling Braut Haaland 19-letnik Šport Zanj so se pulili velikani, dobil ga je Juventus
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.