Šport > Nogomet
21 ogledov

Klopp bi imel Ibro: Dam mu tudi svoj "parking"

Klopp Basel Borussia Dortmund St Jakob Park prijateljska tekma EPA
Kljub izjemnemu napadalnemu arzenalu, ki ga ima na razpolago pri Dortmundu, je trener Jürgen Klopp pred gostovanjem Arsenala spregovoril o občudovanju Zlatana Ibrahimovića.

"Glede na njegovo trenutno formo bi bil dobra izbira za najboljšega nogometaša na svetu. Ne bi imel nobenih težav pri delu z njim. Kar počne, je neverjetno. Lahko bi dobil tudi moj parkirni prostor na treningih, ni problema," izjave Jürgena Kloppa pred sredino tekmo Borussie Dortmunda in Arsenala prenašajo angleški mediji.

Klopp je seveda namigoval na "vojno", ki jo je s soigralci in vodilnimi pri Paris Saint-Germainu zaradi posebnih parkirnih prostorov blizu igrišč vodil Zlatan Ibrahimović. Klopp je (seveda) že eno potezo pred vsemi.

Ljubitelj norih igralcev

Zdaj ga čaka dvoboj vodilnih ekip v skupini F, kjer ima poleg Dortmunda in Arsenala šest točk tudi italijanski Napoli. Borussia je oktobra v Londonu slavila z golom Roberta Lewandowskega, še enega odličnega napadalca, ki pa ga bo moral Klopp ob koncu sezone (ali že med zimskim prestopnim rokom) nadomestiti glede na to, da ne namerava podaljšati enoletne pogodbe. Morda tudi zato že tipa za Poljakovo menjavo.

"Ja, ja! Nori igralci me imajo radi. Ne vem, zakaj," je šaljivi pogovor z otoškimi mediji nadaljeval Klopp. Nemški trener veliko občudovanja goji tudi do stratega topničarjev Arsèna Wengerja, čigar ekipo je primerjal z orkestrom.

Arsenal igra mirno glasbo, on je bolj za heavy metal

"Všeč mi je. On je zame Sir. Rad ima žogo, nogomet, podaje ... Je kot orkester. Ampak pesem je mirnejša. Meni je bolj všeč heavy metal! Rad imam borbeni nogomet. Takšen, ki mu v Nemčiji rečemo 'angleški'. Dež, težek teren, vsi so umazani po obrazu in ne morejo igrati še štiri tedne po tem, ko gredo domov ..." je pristavil Klopp.

Pri tabloidu Bild, pri katerem so se dokopali do izjav, so šaljivo dodali, da je za sredino tekmo na Signal Iduna Parku napovedan – dež!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.