Šport > Nogomet
3 ogledov

Klopp utišal Moujevega pomočnika

jurgen klopp EPA
Jürgen Klopp se je na obračunu Liverpoola in Chelseaja zapletel v verbalni obračun s pomočnikom trenerja Chelseaja Josejem Moraisom.

Liverpool je na derbiju angleškega prvenstva premagal Chelsea (1:0), zvezda večera pa je bil ponovno novopečeni trener redsov Jürgen Klopp. Nemški strateg je v svojem prepoznavnem slogu norel ob igrišču, ker je dvignilo pritisk pomočniku Joséja Mourinha.

Morais je vstal s svojega sedeža in pričel vpiti na Kloppa, ki pa mu ni ostal dolžan. Trener Liverpoola je pomočniku nekaj zabrusil, vendar kamere njegovih besed niso ujele, saj jim je kazal hrbet.

Na srečo je bil na mestu novinar Liverpool Echo, James Pearce, ki je na družabnem omrežju Twitter razkril Kloppov nasvet portugalskemu kolegu. ''Vzemi si odmor,'' je na provokacije odvrnil nekdanji trener Borussie.

Mourinho je po tekmi znova zavračal vprašanja novinarjev, kar je izkoristila žena lastnika angleškega velikana, ki je na Twitterju zapisala: ''Najbolj unikaten, četudi dosleden, intervju Joséja Mourinha. #nimamkajreči.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.