Šport > Nogomet
7777 ogledov

Ko je Tuchel po porazu pogledal Ancelottija, mu je zavrela kri

Thomas Tuchel Epa
Trener Chelseaja po izpadu proti Real Madridu ni mogel verjeti svojim očem.

Real Madrid je na povratni četrtfinalni tekmi lige prvakov po preobratu na domačem Santiago Bernabeuu izločil Chelsea. Odločilni zadetek je v podaljšku dosegel Karim Benzema (96.).

Karim Benzema Liga prvakov Šport Drama v Madridu, senzacija v Münchnu

Londončani so v 75. minuti tekme vodili s 3:0, kar bi jim ob porazu z 2:3 na Stamford Bridgu zadostovalo za uvrstitev v polfinale tekmovanja.

Za goste so se med strelce vpisali Mason Mount (15.), Antonio Rüdiger (51.) in Timo Wenrner (75.), podaljšek pa je po podaji Luke Modrića v 80. minuti izsilil Rodrygo. V šesti minuti polurnega dodatka je Realu napredovanje zagotovil že omenjeni Benzema.

"To je bilo zelo neprimerno!"

V taboru gostujoče ekipe že med tekmo niso bili povsem zadovoljni z delom glavnega sodnika Szymona Marciniaka, še bolj pa je trenerja modrih Thomasa Tuchela razjezil prizor, kateremu je bil priča le nekaj sekund po zadnjem sodniškem pisku. 

"Razočaran sem bil, da se je sodnik tako zabaval skupaj z mojim kolegom Carlom Ancelottijem," je sproščen pogovor med delivcem pravice in strategom madridskega kluba komentiral Tuchel.

"Vem, da je Ancelotti uglajen mož in prijeten človek, toda ko sem mu želel čestitati, sem ju videl, kako se skupaj glasno smejita in pogovarjata. Menim, da sta si izbrala povsem napačen trenutek. Tako kmalu po zadnjem sodniškem pisku in 126 minutah igre. Ekipa je na igrišču pustila srce in se borila do zadnjega diha, zato je bilo to zelo neprimerno. To sem mu tudi povedal," je dodal nemški trener.

Thomas Tuchel | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.