Šport > Nogomet
27 ogledov

Konec sezone za Gerrarda

Steven Gerrard v letošnji sezoni ne bo več oblekel majice Liverpoola. (Foto: Reu Žurnal24 main
Steven Gerrard, kapetan in živa legenda Liverpoola, je zaradi poškodovane prepone že končal letošnjo sezono. "Še vedno ne vemo, kaj točno ga muči," je zaskrbljen trener Kenny Dalglish.

Steven Gerrard, kapetan angleškega prvoligaša Liverpoola, bo izpustil preostanek sezone zaradi poškodovane prepone, je v petek potrdil trener angleškega kluba Kenny Dalglish.

Gerrard se je šele pred nekaj dnevi vrnil na zelenice in začel s treningi, vendar si je znova poškodoval prepono. Prav zaradi tega je bil v začetku marca tudi operiran. "Še vedno ne vemo, kaj točno ga muči. Čakamo na odgovor ljudi, ki ga bodo pregledali, vendar v tej sezoni ne bo več igral," je na novinarski konferenci sporočil Dalglish.

V moštvu Liverpoola so pred dnevi ostali tudi brez danskega branilca Daniela Aggerja, ki ima poškodovano koleno in je prav tako končal z nastopi v tej sezoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.