Šport > Nogomet
37 ogledov

Koper predstavil novega trenerja

Luka Koper, Igor Pamić FC Luka Koper
Pri pšrvoligašu iz Kopra so predstavili novega glavnega trenerja.

Po zamenjavi Milana Obradovića in po vmesnem obdobju, ko je kopersko ekipo vodil direktor akademije FC Koper Oliver Bogatinov, je danes uradno novi trener članske ekipe FC Koper postal hrvaški strokovnjak Igor Pamić.

"Na podlagi zahteve Andya Bare iz Swiss Sport Agency o ukrepanju za doseganje vrha lestvice, se je sestal upravni odbor kluba in sprejel sklep o zamenjavi trenerja in v Koper pripeljal Igorja Pamića, ki je znan kot trener, ki goji napadalno igro. Novi trener kozličkov je v svoji bogati nogometni karieri v devetdesetih letih igral tudi v Kopru tako, da dobro pozna naš kraj in se bo pri nas hitro znašel," so ob imenovanju nekdanjega hrvaškega reprezentanta, zbral je šest nastopov in en zadetek, zapisali na uradni strani primorskega kluba.

"Ekipa igra stabilno in čvrsto igro, a je na nekaterih tekmah zmanjkalo ideje v napadu. Z osvežitvijo igre si želimo, da si bo FC Koper priigral več zaključnih priložnosti in bil tako še nevarnejši za tekmece," so še zapisali.

Šestinširidesetletni Pamić, ki je v svoji trenerski karieri vodil ekipe NK Pomorac, NK Karlovac (slednjega je pripeljal iz tretje v prvo hrvaško ligo) in NK Istra, je podpisal pogodbo do konca sezone z možnostjo podaljšanja.

V igralski karieri je Pamić nosil drese Istre, Pazinke, zagrebškega Dinama, Osijeka, v tujini pa francoskega Sochauxa, nemške Hanse Rostock in avstrijskega Grazer AK.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.