Šport > Nogomet
72 ogledov

Le kaj bo rekla Georgina

Maria Sol Perez Instagram
Cristiano Ronaldo si je nakopal težave.

Cristiano Ronaldo je v torek s tremi zadetki pokopal upe Jana Oblaka in Atletica v ligi prvakov in si za vsaj nekaj časa izboril odličen status pri navijačih madridskega Reala, nekaj težkih uric pa ga zdaj verjetno čaka v domači hiši, saj njegovo dekle Georgina Rodriguez verjetno ni najbolj zadovoljna z njegovimi potezami na socialnem omrežju instagram.

Portugalec si je namreč vzel čas za ogled posnetka, ki ga je objavila argentinska tv voditeljica Maria Sol Perez. Ta je presegla številko milijon sledilcev na instagramu in se odločila, da jih bo nagradila z videom. V njem je pokazala nekaj svojih atributov, pritegnila pa je tudi pozornost portugalskega zvezdnika.

"Cristiano Ronaldo me je spremljal v živo. Umiram," je zapisala vremenarka in takoj požela tudi medijsko pozornost. Portugalec ni užival samo v 'live' prizoarih, ampak so mu bile všeč tudi nekatere fotografije.

Nič čudnega, ampak zaradi tega bi znalo trpeti vzdušje v domačem domu. Včasih je slava resnično problem.

 

Entrenar duro, lo demás es puro cuento !

A post shared by Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on Apr 23, 2017 at 4:38pm PDT

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.