Šport > Nogomet
12 ogledov

Legear uničil svojega Porscheja

jonathan legear EPA
Nogometaš Tereka Jonathan Legear se je v vinjenem stanju zaletel v bencinsko črpalko in uničil svojega Porscheja. Kljub obljubi, da bo škodo poravnal, so uslužbenci poklicali policijo in nogometaš je moral na streznitev.

Belgijski nogometaš Jonathan Legear si bo za vse življenje zapomnil sobotni večer, ki ga je preživel v družbi prijateljev, kolegic in ob številnih vrčkih piva. Ko je v zgodnjih jutranjih urah s svojim Porschejem hitel proti domu, je izgubil oblast nad vozilom in se zaletel v bencinsko črpalko.

Čeprav je bivši nogometaš Anderlechta, ki si zdaj kruh služi v ruskem Tereku, v nesreči ostal nepoškodovan in se tamkajšnjim uslužbencem na veliko opravičeval ter zagotavljal, da bo iz svojega žepa poravnal škodo, so ga ti prijavili policiji.

Varuhi reda so ga zaradi alkoholiziranega stanja pridržali do streznitve, predstavnik bencinske črpalke Esso pa je povedal, da je 25-letni nogometaš naredil med 250.000 in 300.000 evri škode. To ni prvi tovrstni prekršek Legearja. Leta 2009 je izgubil vozniško dovoljenje zaradi nevarne vožnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.