Šport > Nogomet
253 ogledov

Legenda Maribora že našla nov klub

Mitja Viler NK Maribor NK Maribor/Twitter Slavje Mitje Vilerja ob zmagovitem zadetku nad Hapoelom.
Mitja Viler tudi uradno v Kopru.

Slovenski nogometni prvoligaš Koper je pričakovano v svoje vrste pripeljal izkušenega bočnega branilca Mitjo Vilerja. Vest o prihodu dolgoletnega člana Maribora na Obalo so v koprskem klubu potrdili na družbenih omrežjih.

Tukaj je predčasno novoletno darilo za vse naše navijače. Do novih uspehov nam bo pomagal tudi Mitja Viler. Rulo, dobrodošel doma! #forzakoper🟡🔵

Posted by FC Koper on Wednesday, December 30, 2020

"Tukaj je predčasno novoletno darilo za vse naše navijače. Do novih uspehov nam bo pomagal tudi Mitja Viler," so zapisali pri Kopru, kjer so pred dnevi ob stoletnici pripravili tudi razstavo.

Posebno slovo pa so Vilerju pripravili v Mariboru, kjer je Viler v desetih letih odigral 357 tekem in osvojil 13 trofej. V klubu so namreč za deset let upokojili dres s število 28, ki jo je nosil Primorec.

Maribor je po jesenskem delu oziroma 19 krogih na vrhu lestvice Prve lige Telekom Slovenije, Koper pa je v prvi sezoni po vrnitvi med elito četrti, za Štajerci pa zaostaja za osem točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.