Šport > Nogomet
17 ogledov

Leonardu zaradi pritožbe še zvišali kazen

Javier Pastore Leonardo PSG Reuters
Francoska nogometna zveza (FFF) očitno nima niti najmanjše milosti za moštvo Paris Saint-Germain.

Vodstvu Paris Saint-Germaina ni uspelo s pritožbo na FFF, saj je zveza športnemu direktorju, Brazilcu Leonardu, še za štiri mesece podaljšala suspenz zaradi napada na nogometnega sodnika.

Triinštiridesetletni Leonardo je bil spoznan krivega, da je 5. maja po remiju z rivalom  Valenciennesom v predoru stadiona Park princev s komolcem udaril sodnika Alexandreja Castra, kar pa so ujele kamere.

Tudi s tremi točkami manj

Leonarda je razjezila sodnikova odločitev, da je že v prvem polčasu tekme igrišče moral zapustil kapetan PSG Thiago Silva. Če se v PSG ne bi pritožili, bi se kazen iztekla že februarja, tako pa se bo Leonardo lahko znova pridružil ekipi PSG na tekmah šele 30. junija prihodnje leto.

PSG bo novo sezono začel tudi z odbitkom treh točk. Tudi njihov vsaj na papirju najmočnejši tekmec za državni naslov AS Monaco bo sezono začel s točkovnim mankom, le da bo moštvo iz kneževine imelo le dve točki manj od preostalih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.