Šport > Nogomet
20 ogledov

Nogometnemu sodniku grozijo s smrtjo

alexandre castro thiago silva karton EPA
Nogometni sodnik Alexandre Castro, katerega je po tekmi proti Valenciennesu odrnili športni direktor PSG Leonardo, je vložil prijavo zaradi smrtnih groženj. Grožnje so se začele po tekmi francoske lige, ki je bila na sporedu 5. maja.

Francoski delilec pravice Alexandre Castro je po obračunu med PSG in Valenciennesom začel dobivati smrtne grožnje. Po koncu tekme, ki se je končala z neodločenim izidom, ga je v tunelu fizično napadel direktor pariškega kluba Leonardo, ki je za svoje dejanje prejel devet mesecev prepovedi.

Grožnje so se po izreku kazni vročekrvnemu Brazilcu še okrepile, zato se je Castro odločil, da poda policijsko prijavo. ''Telefonska številka ni bila skrita, kar bo zagotovo pomagalo policiji. Vsebine groženj ne morem razkriti,'' je povedal sodnikov odvetnik Patrick Anton. ''Miren je, ker je uravnotežen človek. Skrbi ga le za družino. Ima majhne otroke in v takšnih situacijah te najbolj skrbi, da se jim ne bi kaj zgodilo. V naslednjih dneh bo previden,'' je dodal Anton.

Televizijske kamere so po koncu tekme med PSG in Valenciennesom zabeležile, kako je Leonardo odrinil delilca pravice, ker je v prvem polčasu pokazal rdeči karton kapetanu Thiagu Silvi.

''Napad'' Leonarda na sodnika:

Komentarjev 1
  • puksicd 18:33 03.junij 2013.

    Ahahahaha, spet jezikovni mojstri na kupu. :)))) Pravilno je delivec, ne pa delilec. To sporočilo o napaki pa kar umaknite, ker ne upoštevate tega, kar vam pošljemo bralci. Res ste jezikovni revčki, pa še lektorje imate čisto zanič. :)